Webes alkalmazások

Webes szoftver alkalmazások fejlesztése mindig komoly hátteret és kompetenciát igénylő feladat. Fontos a megrendelő elképzeléseinek nyomon követése, a felhasznált erőforrások hatékony kezelése és a határidők betartása. A Digraph a megrendelővel szorosan együttműködve magas üzleti értékű és minőségű egyedi alkalmazásokat fejleszt, a megrendelő igényeit maradéktalanul megvalósítva.

A Digraph elsősorban a gyorsan lekérdezhető, jól strukturált, nagyméretű webes adatbázisok fejlesztése területén rendelkezik komoly tapasztalatokkal.

Webes alkalmazáson elsősorban nem a hagyományos statikus megoldásokat értjük, hanem olyan egyedi igényeket kiszolgáló és speciális funkciókat megvalósító rendszert, amely az információk megjelenítésén túl képes együttműködni és integrálódni a vállalkozás számítógépes rendszerébe és munkafolyamataiba. Minden esetben fontos, hogy ezek a megoldások kompromisszumok nélkül pontosan úgy működjenek és azokat a funkciókat valósítsák meg, amelyekre a megrendelőnek szüksége van.

A Digraph elsősorban a gyorsan lekérdezhető, jól strukturált, nagy méretű webes adatbázisok fejlesztése területén rendelkezik komoly tapasztalatokkal.

Néhány korábban már megvalósított rendszer: webshop, aukciós oldal, hibajegykezelő rendszer, online ügyfélszolgálat